Buzoianca Alexandra Dinu, cea mai mare nota la admiterea la Medicina

BUZAUL – IAR PE PRIMUL LOC! ALEXANDRA DINU, PRIMA LA MEDICINA!

Cel mai mare punctaj obținut anul acesta la admiterea la Admiterea de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a fost obținut de o buzoiancă. Este vorba despre Alexandra Dinu, absolventă a Colegiului „B. P. Hasdeu”, care a obținut la admiterea la Medicină 59 de puncte din 60 posibile. A intrat prima la Medicină, după cei admiși din oficiu: olimpicii.

Într-un interviu acordat pentru Antena1, buzoianca vorbește despre pasiunea sa pentru Medicină și despre reacția pe care a avut-o când s-a văzut prima pe lista admișilor.

   „Pasiunea pentru Medicină cred că își are rădăcinile în copilărie, nu am făcut abatere de la regulă și mi-am dorit, ca orice fată de câțiva anișori, să devin “doctoriță”. Mi-am dat seama însă că îmi doresc cu adevărat sa studiez chimie și biologie, în clasa a VII-a când am început orele de chimie, biologia deja îmi plăcea pe atunci. M-a fascinat, am participat la concursuri, am avut rezultate mul­țumitoare și am știut că trebuie să continui în această direcție”, a declarat Alexandra Dinu pentru Antena 1.

CITESTE SI:  Noua metodă prin care se cere șpagă la medic

„Am plâns și chiar mi s-a făcut rău…”

 „Când am primit lista admișilor de la colegii mei care erau la facultate atunci, am fost șocată și extrem de fericită. Bineînțeles am plâns, ba chiar mi s-a făcut și rău la un moment dat, probabil era maniera organismului meu de a se descărca de amalgamul de emoții acumulate. Sinceră sa fiu, mă așteptam la un punctaj bun pentru că am muncit mult și am dat tot ce am putut in momentul examenului, dar nu mă așteptam să fiu prima”, a mai declarat buzoianca.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.