Buzau: O asistenta de farmacie surprinsa in timp ce intra „STIULETELE” in ea

Randurile de mai jos sunt dedicate farmacistei „Ana” de pe Unirii Sud …de la farmacia DONA:

De cum trec de 40 de cotolani biologici, „farmacistelor” le dă păpădia pe moacă. Firele alea albinoase ca de pensulă porcească ce se ridică semețe pe ten anunță bătrânețea și începutul finit al încrețirii chizdii și secatul acesteia. De cum observi păpădia pe obrăjorii spumoși, știi că fofoloanca nu i se mai udă în niciun scârțâitor, și că de nu ungi acolo cu scuipirin, jurebia ei scoicească îți va respinge pulina ca un magnețel fecundal.

În clipa aia, te obișnuiești cu gândul amoros că farmacista pe care te pregătești să o ai în preajma puloiului tău nu mai are ceas, deci poți băga în ea mile marine de carbasan. Orișice țipătură a ei va fi un tril fals, uzmit, căci din punctul ăla al bătrâneții feminine doar Dumnezeu și cu bastardu’ de fi-su o mai pot răpi spre deliciu și orgasm bifazic.

Variază variat, dă-ți drumul, și vei simți cum te slobozești în ceva mort…

Nimic nu e mai defăimător pentru zeul care te priveşte, cu femeia cu copil cu oase moi, rupte la joacă, să ţi-o sugă prost (mai cu dinţii, mai uscat, cu flegmă melcoasă, grea) şi tu să ştii că bărbatu-so a pupat-o cândva cu foc, că cu gura aia spirtoasă îşi sărută şi progenitura, că-şi unge buzele cu ruj şi că în rujul ăla au întinat scamele tale de pe capul pulii. Uită-te la ea cum o slicează pe la colţul gurii. Nu le are, dar vrea să te facă fericit, să iasă coptura agricolă din tine.

Vrea să uite şi să te facă şi pe tine să uiţi. Normal. Îţi vei da drumul. De necaz, de măriri, de cuvânt, că deh… e şi plăcere, că-ţi mai atinge şi aţa aia buclucaşă cu carnea ei moale, nemernică, din obraz. Îi simţi plombele şi coroniţele cu cariciul şi i-ai da izvor între ele, să-i faci carii, căci sentimentale are. Nu e a ta cea mai groasă pe care a supt-o, deşi ţi se pare că o ai groasă. Şi-a belit gura şi în alte jneapane, de a dat-o în herpes imediat. A ta e sculă curată, de se văd cercurile pe ea ca la copacul sănătos pe lângă cresc flori rare. Îţi vine să te beşi, să te pişi un pic, să te mişti, să faci ceva. În afără de muie, nu prea ai cu ce să mai umileşti o femeie, căci oralul e una (şi e întreprins de ambii parteneri, ca la întreprindere) şi muia e alta.

Ea crede că ce face acum, face parte din rit. Nu. E muie. E muie josnică. E muian golănesc, doar că scula ta e nobilă şi d-aia i se pare. Mai ai s-o plăteşti, şi s-ar convinge. Dar nu. Tu ai agăţat-o. Ai vrăjit-o. Ai săltat-o. Da. O doare gura. Dar mai împinge-o la supt, căci, altfel, vorbeşte. Muistele precare nu trebuie să vorbească, nu trebuie să se facă auzite. Ele trebuie să vorbească scullii cu ajutorul gâlcilor. Atât. Atât de uscată în pupătoare încât nici nu ţi-a umplut boasele de Baal, de bale. O suge ca în carton. Te gândeşti că un prost a luat-o de nevastă, poate că a şi iubit-o, iar ea, după ce a divorţat, crezând că merită ceva bun, a început să execute mui. N-a făcut mofturi şi s-a obişnuit cu mirosul de coaie.

S-a gândit la Dumnezeu, Dumnezeu s-a gândit la ea, a plâns,  a plâns şi Dumnezeu de a udat asfaltul şi aia e. Muia perversă rămâne ca un tatuaj sufletesc. E muistă şi ştie că e. E ceva în noi, masculii. Vrem să dăm muie uneia cu un copil de şcoală. Ne e puţin frică de chizda ei fătată, căutăm semnul ăla rozaliu, de cezariană, şi ne consolăm cu muia. Executată prost, ca în ARO, dar este executată. Mereu cu finalizare. Nu o anunţăm, nu o avertizăm, ci ne încordăm curul păros şi o umplem. Animale estem.

Se subînţelege că îi vom umple gura de probleme, deşi ar merita un jet fălos şi în chizdă, poate mai prinde un bebet, doar pentru fun-ul de a nr-o imagina la chiureteală, sunând făcând programare la gineco, imaginându-se baia de seara, ca să meargă curată la scărmănat fetus. Totuşi, chizda e de evitat. Ejaculatul în jurebie îţi face coji pe scula, căci ea visează şi vrea să mai stai un pic în lărgitura ei, să mai vorbiţi. Vrea un pic de sentiment. E o chizdă sentimentală. Deci nu e bine să ţi se usuce piscul în ea. Chiar nu e. Ai jetat adânc, ai mai icnit un pic din cur ca să-i mai dai o picătură, şi ai scos jetonul. Ca la Piticot, Ca la Nu te supăra frate… Ce atâta… Oricum, prinde bebet. Nicio contraceptivă n-o scapă. Ai avut în tine cât militarul. Mult sloboz. Neobişnuit de mult. Uite că ai variat. Unge-o pe moacă! Se fereşte la şto. Nu te lăsa influenţat. Ea a fost minerul. Ea a scos-o din tine, că doar nu Iisus Chizdos. Ea a forat. Ea te-a forţat.

Slobozul ăsta e meritul ei. Uite! Cere să se şteargă. Ştiu, da… E un moment penibil, în care un şerveţel pare cel mai important lucru din casă. Tu vrei să plece, ea ar mai vrea sentiment pulent. Ai chef de net, de chitară, de bere, de povestit vreunui bulache despre ea, vrei să împărtăşeşti ca la Sfânta Împărtăşanie, căci orice muie e sfântă. Doar ştii că Dumnezeu dă muie oamenilor în continuu. Nu-i lasă din carici. Fiecare o suge cum poate. Şi, din când în când, omul mai fumează o iarbă, mai scrie o carte, o poemă flămândă, mai scoate o piesă, dă o rimă, creează un căcăt care provoacă stări, şi îi dă şi el un pic de muie lui Dumnezeu. I-o bagă la gâtic. De cum intri într-o biserică, un popic pregătit te simte.

Vezi si: Cum „SI-O TRAG …la cafele” asistentele medicale din Spitalul Judetean de Urgenta Buzau… in timp ce pacientii mor pe holuri… FOTO

Simte că tu eşti omul care i-a dat de câteva ori muie celui care e afişat pe de-antregul la el pe pereţii reci, plin de jidăneală. Ar vrea să pleci din biserica lui cu ciunga ta cu tot. Tu i-o spurci, tu eşti Satana, deşi ai, mai degrabă, ceva în comun cu Santana. Tu ai creat. Un căcat, dar ai creat. Muia ta va conta cândva, să ştii!Nu acum.

Acum nu e vreme pentru valorificat şi contabilizat mui. Acum se apreciază tentativa de muie, încercarea, strofocarea. Încercătorul de muie este pe primul plan. El, cu conformaţia de deschizător de conserve, tu cu picioarele deformate de la tentativele de Converse. Asta e diferenţa între voi. Muy bien! – Text articol: Liviu Andrei

Vezi si: Asistenta de la Spitalul Buzau …filmata in timp ce facea treburi neortodoxe cu un pacient! VIDEO

Loading...

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.