BREAKING NEWS. Tudorel Toader NU SEMNEAZA! Comisia lui Florin Iordache se reuneşte de URGENTA


Comisia speciala pentru modificarea legilor din domeniul justitiei, cunoscută drept Comisia Iordache, se va reuni marţi de la ora 15. Aceasta îşi reia activitatea după câteva luni de pauză în contextul în care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, refuză să dea o ordonanţă de urgenţă de a modificare codurile penale.

Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Comisiei Iordache este un singur punct. Adică modificarea unui proiect de lege care se referă la Codul Penal şi la Legea pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, discutarea acestuia având loc după decizia CCR 650/2018.

Reamintim că modificările la codurile penale au mai trecut prin comisia Iordache, dar au fost reîntoarse în Parlament după ce Curtea Constituţională a decis că numeroase articole sunt neconstituţionale.

Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD i-au reproşat lui Tudorel Toader că a promis în luna ianuarie ordonanţe de urgenţă, precum cea pe codurile penale, şi acum nu vrea să le mai dea. Preşedintele PSD a subliniat că decizia finală privind ministrul Justiţiei va fi luată în Comitetul Executiv.

Loading...
Citeste si:  Breaking news. Iohannis, atac DEVASTATOR la Dancila dupa adoptarea OUG pe Codul Administrativ

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

x