Black Cube NU a fost angajată să spioneze cu adevărat!

black-cube-465x390

Așa-zisul scandal de ”spionaj” la Kovesi, se rezumă la violarea corespondenței, faptă care se pedepsește în România, cu închisoare de pînă la un an sau cu amendă. Dacă vor sta cele 30 de zile în arest, israelienii vor părăsi România fără să aibă loc niciun proces. Așadar, o întreagă furtună într-un pahar cu apă și singura concluzie care se poate trage e aceea că Black Cube nu a fost angajată să spioneze cu adevărat, ci să se facă că spionează și să se lase prinsă, de cel pe care se făcea că-l spiona, afirmă într-un comentariu Russiatoday.ro.

Cui folosește ? Singurul rezultat palpabil a fost grăbirea deciziei președintelui Klaus Iohannis, în semnarea prelungirii mandatului Codruței Kovesi, ca șef al DNA, deși mandatul său expiră abia în mai 2016. Un alt beneficiar al scandalului de ”spionaj” este SRI care prin mediatizarea așa-zisului eșec pus în seama celebrului Mosad, își justifică eficiența noii sale diviziuni Cyber Security. Romania care vrea sa devina lider regional în Cyber Security, va asigura Ucrainei protecția Cyber Intelligence, din partea NATO. Totuși să ne păzească Dumnezeu de o operațiune neînscenată, dusă de profesioniști autentici, din afara României, mai afirmă russiatoday.ro.

CITESTE SI:  Iar copiii noștri vor fi, la rîndul lor, șefii copiilor voștri!

Surprinzător și cusut cu ață albă, este faptul că în cazul Black Cube, niște superspecialiști în informații, dispunînd de hipertehnologie informatică, care au reușit în țări mult mai evoluate decît România, eșuează ca niște ageamii într-o operațiune banală, spargerea e-mailurilor dîmbovițene. Reamintesc că tot în România, un hacker din Arad, numit Guccifer ( Marcel Lazăr Lehel ), cu posibilități materiale mult mai modeste decît Black Cube, a spart și a colectat timp de doi ani e-mailurile lui George W.Bush, Tony Blair, Hillary Clinton și Colin Powel, fără să-l descopere cineva. Abia în august 2013 a fost cercetat de poliție, după ce Guccifer a postat pe pagina sa de Facebook o corespondență, prin e-mail, între fostul secretar american de Stat Colin Powell și europarlamentarul PSD Corina Crețu, amintește siteul.

VEZI SI: SCANDALOS! Iohannis a promulgat Legea propusa de Tiriac, ca toti Romanii sa contribuie cu 50 de euro pentru refugiati

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.