ATENTIE! Romanii din strainatate vor fi TAXATI in TARA! S-a aprobat noul cod fiscal!

iohannis-fisc

Se pare statul roman doreste cu orice pret sa faca bani, de pe urma romanilor din strainatate! Iata si de ce romanii plecati la munca in strainatate nu scapa fara sa plateasca si ei o taxa statului roman ca doar is nevoiti parlamentari saracii bogati, insa potrivit noului Cod Fiscal. Cetatenii care sunt plecati in strainatate vor plati o taxa daca si-au pastrat rezidenta fiscala in Romania.

„Confirm faptul ca persoanele cu rezidenta fiscala in Romania, cu domiciliul in tara, sunt obligate la plata acestei contributii calculata prin procentul de 5.5% x valoarea salariului minim pe economie, chiar daca se afla in strainatate. Contributia este de circa 67 de lei/luna, corespunzator sumei de 792 de lei pentru un salariu minim pe economie din 2016 de 1200 de lei”, a mentionat Adrian Benta, consultant financiar, citat de HotNews.ro.

„Articolele 180-182 din noul Cod Fiscal impun plata unei contributii la asigurarile de sanatate de catre persoanele fizice ce nu realizeaza venituri si nici nu sunt scutite de plata contributiei de sanatate prin efectul legii. Este vorba de minorii sau doamnele insarcinate care nu au venituri. In acest sens, cetatenii romani care isi pastreaza rezidenta fiscala in tara sunt in sfera contributiei la aceasta asigurare de sanatate. In esenta, legea nu se adreseaza numai acestor categorii de persoane ci si altor persoane, cum ar fi cele neasigurate, dar care incaseaza venituri la negru, agricultorilor care nu indeplinesc conditia de a fi impozitati prin transe de venit sau persoanelor casnice ce nu sunt coasigurate”, a mai spus Adrian Benta.

CITESTE SI:  DEZASTRU economic in Romania! Gaura de 13 MILIARDE de lei! Ce ordin a dat Teodorovici la ANAF!

Insa de remarcat, ca prin Ordinul 84/2012, toti cetatenii romani ce is in strainatate pe o perioada estimata la mai mult de 183 de zile au obligatia clara sa depuna la ANAF declaratii privind rezidenta fiscala.

DISTRIBUITI SI VOI MAI DEPARTE SA VADA TOTI ROMANII DIN STRAINATATE CE VREA STATUL ROMAN! – Articol relatat de:padtv.ro

VEZI SI: SCANDALOS! Iohannis a promulgat Legea propusa de Tiriac, ca toti Romanii sa contribuie cu 50 de euro pentru refugiati

Loading...

4 Comments

  1. Verde-n fata

    Santeti nebuni parlamentarilor.Din cauza voastra au plecat tinerii ro. in strainatate si acum tot voi puneti biruri.Romanii o sa renunte la cetatenie si o sa ramaneti numai voi si babele care v-au votat la nimereala.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.