ATACUL TERORIST DIN GERMANIA NU ESTE CEEA CE PARE. Detalii socante ies la iveala

Halle nu este ceea ce ți se spune în presă

Urmatorul articol a aparut pe un site specializat intr-un anumit tip de anchete (sursa – mai jos):

Atacul a avut loc pe data de 9 octombrie, în timpul sărbătorii evreiesti Yom Kippur, considerata cea mai sfânta sărbătoare a evreilor, în orașul Halle din Germania de Est, într-o zona în care fuseseră raportate ‘manifestări naziste extreme’. Atacul fost comis de către Stephan Balliet de 27 de ani, depistat mai apoi ca ‘neo-nazist periculos’ .

Despre acesta s-a raportat în presa ca era un om reținut și locuia cu mama sa. Deși Stephan a plecat decis sa omoare evrei, nu reușește sa omoare nici un evreu. Stephan Balliet nu reușește sa deschidă ușile sinagogai…iar evreii au timp sa blocheze ușile. In sinagoga s-a raportat prima oara ca se aflau aproximativ 70,80 de evrei, însa numărul exact a fost de 51 (printre care și 10 americani) .

Stephan Balliet nu reușește sa facă nimic din ce și-a propus, adică sa omoare toți evreii din sinagoga și sa arunce grenade într-un cimitir evreiesc. Dupa un sir lung de rateuri, o trecătoare intra în vorba cu el. Absolut fără nici un motiv împușca trecătoarea gentilă. Stephan Balliet și-a făcut singur armele folosind o imprimanta 3D.

CITESTE TOT ARTICOLUL SI VEZI VIDEO PE BARICADA. CLICK AICI

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *