Atac pe stradă la Roma, tigan arestat, 2 femei în spital: una violata, alta batuta pana a ramas inconstienta. Carabinerii îl caută pe al doilea

Un tigan în vârstă de 34 de ani a fost arestat la Roma, după ce, cu ajutorul unui complice, a batjocorit o tânără care îşi plimba câinele şi a bătut crunt o femeie invalidă care a încercat să îl oprească.

Atacul a avut loc în zona centrului comercial La Romanina.
Tânăra mergea liniştită pe stradă cu câinele ei, iar la câţiva metri de casă a fost atacată de 2 indivizi, care, după ce i-au pulverizat spray iritant în faţă, au început să o abuzeze.

Strigătele victimei au fost auzite chiar de mama ei, o femeie cu handicap de 57 de ani, care s-a deplasat cum a putut pentru a o ajuta fiica ei.

Femeia n-a reuşit decât să-şi atragă şi ea furia celor două persoane, care au bătut-o până au lăsat-o inconştientă.

Totuşi, ambele femei au avut noroc, pentru că strigătele lor au fost auzite de alţi locatari din zonă, care au chemat Poliţia.

Echipajul de intervenţie a întrerupt brutalitatea celor doi bărbați, punându-i pe fugă. La scurt timp, poliţiştii au reușit să-l prindă pe unul dintre ei, un tigan din Romania în vârstă de 34 de ani care a fost arestat în baza unor acuzații de violență sexuală și vătămare corporală.

Mama și fiica au fost transportate la spitalul din Frascati. Ambele vor rămâne internate pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Tiganul a fost închis în închisoarea Regina Coeli, în timp ce Carabinierii au lansat o aplă căutare pentru a prinde cea de-a doua persoană implicată în atac, tot un tigan, transmite presa italiană.

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.