ANUNT IMPORTANT pentru toti BOLNAVII de DIABET – Diabetul de tip 2 se poate VINDECA PERMANENT printr-o intervenție chirurgicală minoră

Experimentul unei Universități din Marea Britanie ne arată cum diabetul de tip 2 se vindecă într-un interval scurt de timp. Informațiile prezentate la Conferința Mondială pe tema diabetului, organizată la Vancouver (Canada), creează agitație în lumea medicală.

Astfel, un experiment desfășurat de Universitatea Newcastle din Marea Britanie arată că diabetul de tip 2 se poate vindeca permanent printr-o intervenție chirurgicală minoră.

Medicii britanici au șocat comunitatea științifică cu descoperirea lor. Diabetul se poate vindeca definitiv dacă se extrage mai puțin de un gram de grăsime din pancreas.

Metoda a fost experimentată pe 27 de pacienți obezi (18 dintre ei erau diagnosticați cu diabet de tip 2) tratați în Spitalul Universitar din Newcastle. Toate persoanele au fost supuse unei intervenții chirurgicale minim-invazive bariatrice (a fost montat un inel gastric pentru reducerea absorbției substanțelor nutritive).

După aceste operații pacienții au pierdut în greutate. Scanările ulterioare au confirmat reducerea nivelului de grăsime din organism. La diabetici , deși se pierdea din kilogramele în plus nu scădea nivelul de grăsime din pancreas.

Cercetătorii s-au gândit că o intervenție asupra pancreasului poate avea efect. Au avut dreptate. Rezultatele au fost spectaculoase. Cei 18 pacienții s-au vindecat de diabet.

Diabetul zaharat de tip 2 poartă denumirea de de diabet cu debut la vârstă adultă. În cazul acestei afecțiuni pancreasul produce insulină, uneori chiar mai multă, dar organismul dezvoltă rezistență la efectele insulinei, astfel încât în realitate există un deficit insulinic.

Pe Glob s-a înregistrat o creștere exponențială a acestei maladii, ca urmare a creșterii în greutate a populației.

Până în prezent, se credea că nu există un tratament, iar pacientul trebuia să țină sub control strict glicemia.

Sursa:reporterntv.ro

VEZI SI: EVOLUTIE MEDICALA: Uleiul care UCIDE 93% din CELULELE CANCEROASE in timp record

VEZI SI: CANCERUL SE VINDECA insa mdicii refuză să recunoască! Produsul este la îndemâna oricarui bolnav:

Loading...
Citeste si:  Mihai Șora, făcut praf de nevastă-sa!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.