ALERTĂ: Citeşte şi dă mai departe! El este cel care l-a înjunghiat pe jurnalistul de la PRO TV! Dacă îl recunoaşteţi, sunaţi la 112!

atacator-jurnalist-pro-tv

Cine îl recunoaște pe bărbatul din imagine ar trebui să sune de urgență la 112. El este necunoscutul care a înjunghiat un jurnalist PRO TV chiar lângă sediul postului de televiziune la data de luni, 4 mai.

Imaginea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă și dat fiind că Poliția Capitalei nu a reușit încă identificarea agresorului, organele de ordine publică au dat publicității aceste imagini și solicită sprijinul opiniei publice.

Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost înjunghiat, luni, de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii. Victima se numeşte Alin Floroiu. Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon”, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Starea sa de sănătate fiind stabilă, victima a fost trimisă acasă în cursul serii.

Daca ti-a placut articolul, te rugam sa dai un Like. Multumim!
Loading...

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.