VIDEO SOCANT: Elev din Ploieşti, bătut cu scaunul de profesorul de biologie: ‘Te dau eu cu capul de tablă’

Scene de o violenţă extremă s-au petrecut într-o şcoală din Ploieşti, acolo unde un elev de clasa a VII-a a fost bătut cu scaunul de un profesor de biologie.

Episodul violent s-a produs într-una din clasele Şcolii Gimnaziale ‘Ioan Grigorescu’ din Ploieşti, în timpul orei de biologie.

Profesorul s-ar fi enervat după ce un elev i-a cerut să se dea la o parte din faţa tablei pentru a putea scrie ce notase, iar un alt elev a făcut un comentariu răutăcios: ‘să se dea cu capul de tablă (n.r. profesorul)’.

În câteva secunde, profesorul s-a enervat la culme şi a pus mâna pe un scaun cu care l-a lovit pe unul dintre elevi.

Totul s-a petrecut marţi, iar imaginile, filmate de mai mulţi colegi ai elevului agresat, au ajuns în atenţia directoarei.

Directoarea i-ar fi ameninţat pe elevi să şteargă videoclipul pentru a nu fi sancţionaţi sau amendaţi, notează observatorulph.ro.

Pe imagini se poate observa cum profesorul, înarmat cu un scaun, îl loveşte pe elev, iar acesta din urmă încearcă să fugă.

CITESTE SI:  Elev lovit cu un scaun în cap ...pentru că nu se oprea din cântat MANELE

Copilul s-a retras până în spatele clasei, sărind peste bănci, însă a fost urmărit de profesorul care l-a mai lovit de alte două ori.

Părinţii elevului agresat i-au scos copilului un certificat medico-legal şi au depus plângere împotriva profesorului la Poliţie.

O altă anchetă a fost deschisă şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova.

Loading...

Te consideri patriot si doresti sa ajuti acest site nationalist? O poti face prin PayPal: 

 

sau ne poti contacta pe adresa de e-mail: webmaster [@] nationalisti.ro pentru a beneficia de adresa contului nostru bancar. Iti multumim!


 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Da-ne un Like! Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗