Preot şi Poliţist – bătuţi mar şi înjuraţi în cimitir de niste tigani boschetari

Un preot şi un poliţist din Moreni, judeţul Dâmboviţa, au fost bătuţi şi înjuraţi de doi bărbaţi de etnie tiganeasca chiar în cimitirul din oraş.

Totul s-a întâmplat, astăzi, în cimitirul din Moreni, acolo unde preotul a fost încolţit de doi tigani, tată şi fiu, care aveau de reglat câteva lucruri cu părintele.

După ce situaţia a degenerat, iar ce doi bărbaţi au început să îl înjure şi să îl agreseze, preotul a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei Municipiului Moreni format din doi agenţi.

În timp ce încercau să îl imobilizeze pe bărbatul în vârstă de 60 de ani care îl agresa pe preot, fiul acestuia, în vârstă de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre poliţişti.

„Agentul de poliţie a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale. Aceştia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze şi să fie conduşi la sediul Poliţiei”, se arată într-o informare a Poliţiei.

CITESTE SI:  Posibilitatea să-ți iei bătaie de la tigani sau să rămâi fără bunurile personale este destul de ridicată IN ACEASTA ZONA: „I-a dat un pumn în cap și i-a luat telefonul”

Cei doi suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la Poliţie pentru audieri. Pe numele lor a fost deschis un dosar penal pentru ultraj.

Loading...

Te consideri patriot si doresti sa ajuti acest site nationalist? O poti face prin PayPal: 

 

sau ne poti contacta pe adresa de e-mail: webmaster [@] nationalisti.ro pentru a beneficia de adresa contului nostru bancar. Iti multumim!


 

1 Comment

  1. Pingback: Preot şi Poliţist – Bătuţi Măr şi Înjuraţi în Cimitir de Niște Țigani Boschetari - Incorect Politic

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Da-ne un Like! Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗