Dezvăluiri incredibile! Elena Udrea și Alina Bica, eliberate cu banii românilor. Cât a costat operațiunea

Elena Udrea și Alina Bica au fugit din România acuzând că sunt persecutate politic. Iată însă, că același politic s-a implicat cu tot avântul într-o cursă contra cronometru, pentru ca cele două să fie eliberate din închisoare înainte de sărbători.

Deşi în cazul cererilor de extrădare, statul român s-a mişcat lent şi anevoios, acum, pentru eliberarea celor două, acelaşi stat demonstrează că ştie să lucreze şi eficient.

După ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a pus în aplicare decizia CCR privind neconstituţionalitatea formării completelor de 5 judecători şi au suspendat pedepsele Elenei Udrea şi Alinei Bica, un întreg sistem şi-a pus rotiţele în mişcare.

Tudorel Toader a semnat rapid pentru actele necesare trimiterii în Costa Rica, iar MAE a trimis în regim de urgenţă un curier diplomatic la Ambasada României din Mexic, (care operează interesele României în Costa Rica), curier care apoi trebuie să ajungă la San Jose pentru a depune actele în original la Ministerul Justiţiei din Costa Rica şi abia un judecător să constate noua situaţie şi să le pună în libertate pe Bica şi Udrea.

CITESTE SI:  DEMENTA DUSA LA EXTREM: Interviu cu penala! Elena Udrea şi iubitul ei vor să conducă România. Udrea - preşedinte, iubitul ei - prim-ministru

„Surse diplomatice susţin că pentru curierul diplomatic la o cursă de avion spre Ciudad de Mexico s-a găsit loc doar la Clasa Business la un cost foarte mare. Potrivit surselor citate, curierul diplomatic a ajuns deja la sediul Ambasadei României din Mexic. Un diplomat al ambasadei urmează să se deplaseze în regim de urgenţa la San Jose pentru a depune actele în timp util la Ministerul Justiţiei din Costa Rica şi apoi spre o instanţa care ar putea decide punerea în libertate. Totul este însa la limita pentru că astăzi este zi scurta, iar de Crăciun tot ce înseamnă administraţie e închis în Costa Rica. O şansă ar exista doar dacă avocaţii locali ai celor două să fi păstrat rând la instanţa care judecă urgenţele,” notează StiripeSurse.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.