PRIVEȘTE: ONG invață Migranții cum să Mintă Pentru a Trece Granița

Un ONG care colaborează cu avocați instruiesc migranți să spună ca sunt creștini persecutați și aparent minciuna asta a funcționat cu aproximativ 15.000 de migranți.

La nivel industrial, ONG-urile le fac instructaj profesionist, dispun de sfătuire juridică, ziare internaționale și barouri de avocatură.

Ariel Ricker de la ONG-ul Advocates Abroad îi învată pe migranți cum să se prefacă, ca actorii, afișând căderi emoționale, îi învață cum să-și spună povestea cât mai eficient, au și o formulă: eveniment semnificativ + dată si locație, răspuns cât mai scurt și concis.

Iată înregistrări făcute cu camera ascunsă:

În timpul filmării, Ariel recunoaște că le spune direct migranților că ceea ce fac este actorie și îi sfătuiesc să vadă situația ca și cum ar fi teatru. “Trauma de refugiat” face parte din joc. Aceștia fac jocuri de rol, pregătesc un dosar și se prefac pe rând că sunt refugiați sau grăniceri. – Sursa: Incorect Politic

CITESTE SI:  Un articol marca Ziarul "Adevarul" care isi bate joc de crestini. Citesti si ramai socat ce aberatii pot scrie la adresa romanilor
Loading...

Te consideri patriot si doresti sa ajuti acest site nationalist? O poti face prin PayPal: 

 

sau ne poti contacta pe adresa de e-mail: webmaster [@] nationalisti.ro pentru a beneficia de adresa contului nostru bancar. Iti multumim!


 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Da-ne un Like! Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗