Curva lui Dragnea, asaltată de pesediști ”Toți 4.000 mi-au dat sfaturi despre cum să i-o sug lui Liviu mai bine”

Chiar dacă a încercat să fie figura centrală a congresului PSD de sâmbătă, Liviu Dragnea a fost detronat la capitolul atenție primită de curva pe care și-a așezat-o în primul rând al Sălii Palatului, chiar lângă hoarda de tâmpite cu funcții importante în partid, Dăncilă, Firea, Carmen Dan sau Olguța. Asta pentru că absolut toți cei 4.000 de pesediști prezenți au insistat să-i ofere un sfat.

”Toți membrii prezenți la congres au venit să mă felicite și să-mi dea un sfat legat de cum să i-o sug mai bine lui Liviu”, a povestit curva lui Dragnea. ”I-am ascultat, bineînțeles, că unii dintre ei i-o sugeau lui Liviu pe vremea când eu nici măcar nu știam că el există. Dar, fără falsă modestie, n-am aflat mare lucru, pentru că nu întâmplător am ajuns femeia care i-o suge lui Liviu, deci mă pricep și eu destul de bine la meseria asta. Chiar foarte bine!”

Singura care nu i-a oferit un sfat curvei lui Dragnea este Gabriela Firea. Dar nu din invidie, ci pentru că țăranca de Bacău cu buletin de Voluntari a înțeles dintr-un scurt schimb de priviri că curva lui Dragnea știe destulă meserie încât să nu aibă nevoie de sfaturi. ”Gabi făcea ce face curva lui Dragnea încă de acum 20 de ani, e normal să recunoască o performeră când o vede”, spune un apropiat al pesedistei. Sursa: Times New Roman

Loading...
loading...

Acest articol a fost citit de:1458 ori

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *