CRIMA DUPA CRIMA LA BUCURESTI! UN ARAB A UCIS DOI OAMENI DUPA CE S-A DROGAT CU ETNOBOTANICE!

O ceartă în cuplu a avut un final terifiant sâmbătă seară în Capitală. Un tânăr de 24 de ani, de origine arabă, şi-a înjunghiat mortal iubita, cu un an mai mare, şi nu s-a îndurat nici de animalul ei de companie – o pisică.

Apoi a plecat din apartamentul unde a avut loc crima şi – la doar câteva minute – a ucis un vecin, chiar în scara blocului. Agresorul a fost prins repede de poliţişti şi dus la spital, pentru că, se pare, consumase substanţe interzise.

Scenele de groază s-au derulat în jurul orei 19:00, într-un apartament din Sectorul 3. Se pare că tânărul şi iubita lui, în vârstă de 25 de ani, s-au certat, iar el şi-a pierdut cumpătul. A înjunghiat-o mortal, apoi s-a năpustit şi asupra pisicii ei, pe care n-a cruțat-o.

După acest episod teribil, individul a coborât la parterul blocului, unde a întâlnit un vecin. Iar de la o ţigară s-a ajuns din nou la crimă, povestesc locatarii. Pentru că nu i-a dat o țigară, un vecin de 64 de ani a fost și el înjunghiat de tânărul care se afla, cel mai probabil, sub influența drogurilor.

Loading...
loading...

Acest articol a fost citit de:921 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *