INSPAIMANTATOR! Un barbat si-a RUPT GATUL dupa ce s-a abtinut sa STRANUTE – DETALII SOCANTE date de un MEDIC

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns în atenția medicilor după ce și-a rupt gâtul din cauza faptului că s-a abținut să strănute. Medicii trag un semnal de alarmă.

Medicii sunt de părere că dacă ne abținem să strănută, atragem consecințe negative. Un britanic în vârstă de 34 de ani i-a făcut pe doctori să tragă un semnal de alarmă și să avertizeze pe toată lumea că e bine să strănutăm atunci când simțim să strănutăm.

Bărbatul s-a abținut să strănute și a reușit să-și rupă gâtul pe interior. Acesta a ajuns la urgențe cu gâtul umflat, plângându-se că are dificultăți la înghițire. Potrivit declarațiilor acestuia, problemele au apărut după ce a încercat să evite un strănut puternic, ținându-se de nas și având gura închisă. În cele din urmă, și-a pierdut vocea și a stat o săptămână în spital, scrie BBC.

Îngrijorați de posibilitatea unei infecții și alte posibile complicații, doctorii i-au pus un tub prin care l-au hrănit și i-au administrat antibiotice. Britanicul și-a revenit complet și a fost sfătuit să nu se mai abțină de la strănut vreodată, potrivit aceleiași surse.

Loading...
loading...

Acest articol a fost citit de:1786 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *