“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

2018 aduce noi taxe pentru români! Câți bani va mai trebui să scoatem din buzunar

bani multi

Senatorul PNL Florin Cîțu a declarat, duminică, pe Facebook, că Guvernul pregătește introducerea unei noi taxe ” pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum”, motiv pentru care a fost amânată adoptarea bugetului pentru 2018.

”Să fie foarte clar. Români vi se pregătește o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum ( de aceea se tot amână bugetul pentru 2018).

Cum se va numi nouă taxa, nu mai contează. Dar știm sigur că la câteva luni după aplicare, cineva o va anula în instanță. Și nici asta nu va conta. Cei care o plătesc să se aștepte să o primească înapoi în medie după o perioada de 8 ani (sumele vor fi mai mari ca cele din perioada 2008-2016). #tudoselabnr”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

El a adăugat că premierul Mihai Tudose s-ar putea să renunțe la nouă taxă, dacă mulți români se vor exprima împotriva acesteia.

”Dragnea și Tudose o pun de un CARITAS! Știați deja că statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret”, a mai scris senatorul liberal.

El a dat ca exemplu taxa de mediu pentru prima înmatriculare a autovehiculelor.

”Vă prezint astăzi o mare ticăloșie a acestui stat PSD-isit. Și mai rău, e pe cale să se repete și în 2018. Din 2008 și până astăzi ați împrumutat statul român împotriva voinței voastre.

Mă refer la taxa de mediu/taxa de poluare/timbru de mediu/taxa de prima înmatriculare etc. Deși aveau nume diferite reprezentau aceeași hoție brevetată de statul mafiot PSD-ist. (…)

Încă din 2009 unii dintre voi ați dat în judecată statul român și ați câștigat. Suntem în 2017, și doar după decizia CJUE PSD-ișiti supărați se jură pe programul de guvernare că ne dau banii înapoi.

Cine îi mai crede? Ati înțeles cum stă treaba cu statul mafiot PSD-ist? Ăștia ne-au luat banii din 2008 și ne promit că îi returnează până în 2019. În tot acest timp ei, PSD-iștii, știau că acești bani sunt încasați ilegal.

Dar ticăloșia acestui partid nu se oprește aici. După ce am analizat cererea de restituire nu o să vă vină să credeți ce am descoperit. Ăștia sunt mai hoți că Terente din Brăila”, a mai scris Florin Cîțu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.