Alina Plugaru rupe tăcerea! Starleta din filme pentru adulti a trait clipe de groaza dupa ce un obsedat a sechestrat-o si a supus-o la perversiuni greu de imaginat

Alina Plugaru rupe tăcerea! Starleta a trait clipe de groaza dupa ce un obsedat a sechestrat-o si a supus-o la perversiuni greu de imaginat.

Agresorul, cel mai probabil bolnav psihic a fortat-o sa gateasca si sa faca curat, totul sub amenintarea cutitului.

Cosmarul a inceput cand barbatul i-a propus sa presteze un show erotic in privat. Vedeta a acceptat bucuroasa, crezand ca are de-a face cu un client cu frica de Dumnezeu. In dimineata imediat urmatoare starleta s-a prezentat la locuinta individului, imbracata intr-o rochie provocatoare, putin mai mare decat o batista. Ceea ce a urmat i-a ingrozit pana si pe anchetatori.

Vedeta a fost supusa unor chinuri greu de imaginat: sa spele pe jos, sa se imbrace intr-o bluza nedecoltata si sa faca ardei umpluti. Intr-un moment de nebunie monstrul cu chip de om a fortat-o sa curete pana si aragazul.

„Plangeam si-l imploram sa ma violeze dar el insista sa spal geamurile, parca-l si aud spunandu-mi amenintator sa mai torn niste Vanish in ligheanul cu apa calduta”

Cosmarul a luat sfarsit doar in momentul in care vecinii au alertat autoritatile, alarmati fiind de zgomotul nefiresc al aspiratorului. In momentul in care au pasit in locuinta groazei oamenii legii au fost martorii unui spectacol de-a dreptul grotesc: Alina Plugaru dadea cu aspiratorul imbracata pana-n gat. Agresorul s-a predat si va fi supus unei expertize psihiatrice.

Vedeta nu vrea decat sa-l vada pe atacator in spatele gratiilor: „Cine stie cate femei sunt in situatia asta? Si-a facut cu mine toate poftele de om neserios, m-am simtit dezumanizata, ca o bucata de carne. E o lovitura de imagine adusa brandului Alina Plugaru„

CITESTE SI:  Pentru că stau mai mulți într-un pat, șobolanii din Spitalul Județean Buzau, au făcut păduchi!

Acest articol este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare. Sursa: Facebook

loading...

Acest articol a fost citit de:80869 ori

Comentarii

comentarii

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *