Scandalul anti-romanesc de la Kaufland capătă proporții enorme! Cine s-a dus la hipermarket AZI și a fost TRATAT in acelasi mod

Scandalul Kaufland Odorheiu Secuiesc trece la alt nivel. După ce un client a fost refuzat de o angajată a cunoscutului hipermarket fiindcă vorbea românește, și nu maghiară, o altă persoană s-a dus, vineri, la Kaufland Odorheiu Secuiesc.

Dezvăluirea a fost făcută de comisarul-șef regional de la Protecția Consumatorului, Florin Susanu. Acesta e afirmat că un comisar de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a mers, vineri, la Odorheiu Secuiesc, unde a solicitat să fie servit în română, însă a fost tratat identic.

„Un comisar de la Protecția Consumatorului s-a dus în această dimineață la Odorheiu Secuiesc unde a solicitat în limba română să fie servit. Povestea s-a întâmplat identic! A fost refuzat!

Pentru că este vorba despre o practică, nu un accident, a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei”, a declarat Susanu, pentru newsbv.ro.

Sorin Susanu a mai spus că, în 2015, Kaufland Odorheiu Secuiesc a mai fost amendat cu 5.000 de lei, în 2015, pentru că toate reclamele şi pliantele erau realitate exclusiv în limba maghiară, lucru discriminatoriu pentru consumatorii români. Conform sursei citate, el a precizat că sunt foarte multe probleme în zonă din cauza discriminării românilor. Sursa: Bugetul.ro

VEZI SI: 10.000 de lei amendă pentru ungurii de la Kaufland din cauza ca nu servesc romani. Prea putin! Trebuia facut dosar penal si inchis magazinul!

Loading...
loading...

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.