PANA CAND MAI INDURAM, LA NOI IN TARA, LEGEA IMPUSA DE „MINORITARI”? Cunoscut scriitor roman, BATUT DE TIGANI

…spun LA NOI IN TARA pentru ca de aici provin agresorii si aici au inceput sa faca „legea”

Scriitorul Dan Alexe, autor al bestseller-ului „Dacopatia si alte rataciri romanesti”, s-a batut cu un grup de tigani in Bruxelles pentru a-si apara bunurile. El tine sa mentioneze ca „Romania se situeaza printre tarile cu orasele cele mai sigure din Europa si din lume”.

„Silent movie… In Bucuresti poti sa te pupi noaptea cu iubita in Cismigiu, fara teama de a fi agresat. In Bruxelles o sa fiti violati amandoi. Romania se situeaza printre tarile cu orasele cele mai sigure din Europa si din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc.

Tocmai am aflat, participand la montajul sonor al unui film, ca cel mai bun sunet pentru un pumn in fata, la cinema, este sa inregistrezi plesnind, intr-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masa de lemn. Profesionistii spun ca doar aia suna ca un pumn in fata.

Acum, uitati cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn in fata de fapt nu suna a nimic. M-am batut cu niste tigani la miezul noptii in Bruxelles acum cateva nopti. Tanjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am muscat de fata. Am salvat computerul, in care scriu acum. Tiganii au fugit. M-am batut urat. Sa nu uitam ca puteam fi in metroul Maelbeek anul trecut cand s-au aruncat aia in aer. Intre timp, mi s-a propus sa joc in Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns”, a relatat Alexe.

Dan Alexe este stabilit in Bruxelles de o lunga perioada de timp.

Loading...
loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.