UN NOU SCANDAL LA SPITALUL JUDETEAN: De ce ne fug medicii? UITE DE CE! Exista cetateni cu figuri de doctor care isi dau cu parerea despre ce trebuie facut intr-un spital! Pai la ce mai mergi acolo daca le stii pe toate?

UPDATE: Tatal apartinatorului neinformat si pus pe dat interviuri unor pseudo-jurnalisti a decedat din cauza unei boli, NU din cauza medicului. Nu mai luati de bun tot ce spun publicatiile care incerca manipularea in masa!

Un cetatean de rand si atotstiutor in ale medicinei, cu asteptari dintre cele mai cele, doreste sa depuna plangere contra unui medic buzoian deoarece se considera abuzat.

Citam pe de buzoienii.ro:

Plângere la adresa medicului Narcisa Ispas, medic pneumolog la Spitalul Gârlași.

Aceasta este acuzată de fiul unui pacient că tatăl său (Eugeniu Ungureanu) era să moară la doar câteva minute după ce, în loc de internare, medicul decisese trimiterea acestuia acasă.

Incheiem citatul de pe site-ul amintit mai sus.

Tipurile acestea de declaratii nu fac decat deliciul presei pentru a obtine trafic din partea utilizatorilor pe retelele sociale, generand automat bani.

Va lasam sa urmariti materialul video de mai jos … unde desteptul pamantului isi da cu presupusul:

P.S.: Dupa ce ca e total pe dinafara mai spune non-stop si de „baietii de la UPU de pe salvare”. N.r.: pe salvare exista echipaj SAJ, nu asistenta medicala de la vreo Unitate de Primiri Urgente.

Loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.