VIDEO de SENZATIE – POLITICIAN filmat în timp ce SNOPEȘTE în bătaie un tânăr care își cere banii inapoi

Un politician ALDE a fost fimat în timp ce lovește cu piciorul un tânăr, doar pentru că acesta îi cere politicianului să-i restituie banii lăsați drept garanție pentru o chirie.

Filmulețul a fost postat pe Facebook cu următorul mesaj:

„Aceste scursuri ne administrează comuna și noi încă ne mirăm de ce Chiajna nu progresează. Sunt lacomi, lipsiți de educație, se gândesc doar la propriul buzunar, recurg la violență și au un tupeu fantastic. Aceștia sunt politicienii actuali de care depinde comunitatea noastră. În filmuleț, individul care lovește aparatul cu piciorul este Romeo Rasdan, consilier local ALDE, fost PSD. Conflictul a izbucnit în momentul în care doi tineri au fost evacuați din chirie fără să li se returneze nici măcar garanția de 300€ pe care au lăsat-o”.

Victima lasă un mesaj pentru oamenii care ar vrea să închirieze de la priprietarii violenți: „Sa nu închiriați apartament de la acești oameni. Trebuia să primim 300 de euro pe care i am lăsat ca și garanție și uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru ca trebuie sa plateasca ei menajera de 400 de lei, trebuie sa curete canapelele care costa 600 de lei (dupa spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan, si Tudor Madalina). Apartamentul este situat pe strada rezervelor, numarul 70, bloc 3, ap 39. Ne au scos haine, trolere si tot felul pe scara blocului ca sa fim fortati sa plecam. In concluzie am fost fortati sa plecam dupa ce am fost loviti, branciti, zgariati si cu telefonul spart. Multumim ca ne-ati fost gazde”. Sursă: grupul de Facebook „Militari Residence”.

VEZI SI: Un politician a incercat sa se arunce de la balcon ca sa scape de procurorii anticoruptie. Dialog nebunesc cu politistii – Video

VEZI SI: Inainte sa-l cunoasca pe Pandele, Firea se uita cu dispret la politicieni: „Decat politician, mai bine casnica”

Loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.