Un NOU SCANDAL la Spitalul Judetean: Ce fac cadrele medicale cu bunicii nostri. Cititi si va cruciti!

Toate ” laudele ” pentru Spitalul Județean Buzău . E pentru a treia oara cand scriu , dezamăgită, despre acest spital. În jurul orei 3 dimineata , bunica mea se simțea foarte rau si asa cum este normal am sunat la 112. Toate bune si frumoase . Ce daca moare omul ? Salvarea ajunge după 40 de minute . Ajunși intr-un final la spital ” distracția ” abia începe. Bunica mea urla de dureri iar o asistentă , vizibil deranjate de prezenta noastră la spital, pe un ton foarte nepoliticos ne spune ” A venit si asta la ora asta . Auzi bre, da acasă nu puteai sa stai? ” I-am explicat destul de calm ca, chiar nu ne făcea plăcere să venim la spital la ora asta degeaba. Plictisită de vorbele mele începe să râdă și pe un ton ironic ii spune altei asistente ” E hai las-o sa astepte , ma duc sa fumez o țigară, sa beau o cafea si după poate ” O altă asistentă, înmuiată de urletele bunii mele , s-a oferit să îi preia ea fișa .

Ca sa fie treabă bună , în momentul în care am urcat la etajul 1 pentru a i se face bunicii mele o ecografie, doamna care se ocupă de asta era în toiul somnului. Doar pentru asta venim la spital ,nu ? Plină de nervi începe să bombăne spunând ” Mamaie da nu puteai sa vii la spital si tu de la 7 ? Iti place asa sa te plimbi noaptea la spital? ” Saraca bunica mea nu mai zicea nimic ci doar ma implora sa o duc acasă . În timp ce așteptăm să își facă si ” doamna ” chef de noi , durerea era insuportabilă și biata femeie urla cât o ținea gura pentru ca nu i se făcuse nici un calmant .

Un alt om din personalul spitalului , obosit si el săracu, dormea pe un scaun . Oare cum si-a permis bunica mea sa il trezească din somn cu urletele ei ? „Bietul om”…dupa o zi grea de munca vine la mine si imi spune ” Ma fata , da fa-o si tu sa taca pe femeia asta , ce are de urla ? ” Oare ce trebuia sa fac ? Sa o leg la gura ? Sa ii dau una sa taca ? Si totul continuă… Este ora 6 dimineata si nimic Nu s-a schimbat .

Bunica mea are aceleași dureri iar eu m-am gândit să ies la o cafea cu medicul si asistentele. Oameni buni , cum ar trebui sa procedez în acestă situație ? Peste tot ii auzi spunând că ei lucrează pe un salariu de nimic . Stiai ce urmează. Acum ce faci? Viața atâtor oameni depinde de voi. Pur si simplu rusine . E pentru nu stiu a cata oara cand ajung la spitalul asta si raman fara cuvinte . Asemenea lucruri se intampla nu de o zi sau doua, ci de ani buni. Dacă aș sta sa înșir „aventurile ” mele din acest spital , probabil aș scrie o carte . Eu zic sa punem mâna de la mâna pentru a deschide o terasă aici în spital . Nu de alta , dar ai noștri medici merita cele mai bune condiții ca doar na..ne trateaza foarte bine . Rusine !!

Sursa: Andr Andreea

Loading...
loading...

2 comments

  • Anne

    Draga mea ati inteleg ingrijorarea ptr urletele bunicii tale. O singura intrebare am ptr tine, tu ce meserie ai si cate 'ture de noapte' ai muncit tu in viata ta… Pune-te 10 min in papucii celuilalt… nimic nu e perfect…. ca at are Nici atitudinea ta, nimeni din lumea medicala nu face nimic…..

  • Apartinator pacient

    Am trecut prin situatii similare si chiar mai grave cu imbecilii din sistemul sanitar,pentru ca majoritatea sunt asa. Daca tot li se pare asa greu,eu zic sa isi gaseasca ei altceva de munca,sa nu ii mai supunem la chinuri inutile si sa ii deranjam noaptea.Eu zic sa filmam/inregistram pe cat posibil tot ce este in spitale, si presa sa le dea ceva mai multa atentie.Sigur, cand cei apropiati sufera de dureri crunte sau chiar sunt in stare grava,este greu sa te mai ocupi si de imbecili, dar alta cale nu vad,altfel ei vor fi mereu in cele mai cumplite momente, ca sa ne faca viata chiar si mai grea.Mai ales acum cand mai sunt si implicati in colectivizarea vaccinala,imi sunt si mai "dragi"!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.