Cutremurul din `77 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Cutremurul din 1977 a fost produs de ceva PARANORMAL! Uite ce s-a văzut pe cer cu trei ore înainte de seismul ce a zguduit România din temelii!

Acesta este cel care a realizat cea mai importantă arhivă de rapoarte privind obiectele zburătoare neidentificate din România. A publicat un material într-o revistă de specialitate, în care vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în data de 4 martie 1977, ora 18:30, cu puțin timp înainte de producerea cutremurului de 7,2 grade ce a zguduit România.

Se pare că undeva în preajma Pădurii Cazacului din Prahova, profesorul Călin Turcu a văzut pe cer o lumină albăstruie, iar în preajma acesteia erau trei discuri luminoase, ce pluteau misterios.

După trei ore de la această stranie observație s-a produs marele cutremur, motiv pentru care ufologii au considerat că ar fi o legătură între apariția OZN-urilor și producerea seismului. Sursa: Antena1

VEZI SI: DOSAR DESECRETIZAT: OZN doborât în Siberia de artileria rusă!
loading...

Acest articol a fost citit de:80396 ori

Comentarii

comentarii

2 comments

  • Constantin Daniel

    Nu facura nimic domne ozeneurille, probabil au depistat ca urma un cutremur si au vrut sa cerceteze..

  • bosorogu

    Plecase Pacepa. Cutremurul din securitate nu putea sa nu aiba urmari. Doar ca secu-giurnalistii extremisti de la secu-sri-hexipharma trebuie sa ascunda adevarul CU "STIRI SOC: se pare ca …!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *