Reactia unei profesoare, la moartea unei colege: Te-ai săturat să mă bârfeşti, javră ordinară? Ţi-a umplut Dumnezeu gura cu pământ!

Iulia Hliboceanu a fost profesor la Liceul cu Program Sportiv Botoșani. „Regrete, lacrimi și colegi care nu vor să creadă că cea care până de curând a zâmbit atât de mult astăzi nu mai este. Profesor iubit, respectat, un om plin de viață, dar care a dus până în ultima clipă suferința unei boli cumplite”, a fost mesajul de condoleanţe transmis familiei de către colegii profesoarei.

Numai că, într-o dezlănțuire a cuvintelor de-a dreptul imposibilă pentru o ființă umană, cu atât mai mult unui cadru didactic, una dintre colegele profesoarei decedate a postat pe Facebook următorul mesaj:

„Ieri au fost numai evenimente. Prima afişarea rezultatelor la concursul de obţinere a gradaţiilor de merit. Doi, a decedat o javră care m-a bârfit. Dumnezeu i-a umplut gura cu pământ. Aveţi grijă ce-aţi comentat, scursurilor şi linsorilor, e posibil să vă dau în judecată. Totul este controlat şi se înregistrează. Voi cere relaţii, iar nu strică ca cineva să se ocupe şi de voi”.

Credeți că Botoșinaru Margareta are dreptul de a fi dascăl? Are valori umane de transmis copiilor, are sentimente, decență, moralitate? Este imposibil ca cineva de o asemenea factură să mai facă parte din corpul profesoral!d

Loading...
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.