Odihneste-te in pace, Maresale! ION ANTONESCU, ucis pe 1 iunie 1946, la Jilava, de evrei imbracati in uniforme de militieni!

Priviţi aceste secvenţe de film realizate la 6-17 mai 1946 … NIMIC NU-I TRUCAT, nici măcar PROSTIA ENORMĂ şi BÂLBELE PENIBILE ale celor care vorbeau în numele „Tribunalului Poporului” din Bucureşti …

Execrabil. CINE şi PENTRU CE îl judecau pe Mareşalul Antonescu?!

Pierdem vremea discutând despre … holocaust şi alte tâmpenii, când avem în faţă asemenea „judecători” delegaţi ai Kremlinului şi Sionului, aşa precum: Al. Voitinovici (evreu), Alexandra Sidorovici – Brucan (evreică), Avram Bunaciu (evreu) ş.a. Mai este nevoie de studii speciale, atunci când ARHIVELE VORBESC la Bucureşti şi Moscova, la Chişinău şi Londra, la Washington şi Palo Alto? Cărţile publicate de istoricii români şi informaţiile extrem de bogate postate pe Internet sunt explozive, ele sunt mult prea suficiente pentru un nou Tribunal nu doar la Bucureşti, ci chiar şi la Nurnberg!!! Nemaifiind nevoie de „pledoariile” unor Wiesel, Ioanid, Shafir, Katz, Florian ş.a.

Dar, în 1946, unde era Naţiunea Română şi, mai ales, unde-i – azi – presa liberă şi obiectivă din ţară sau din exil, unde-i Academia Română pentru a contribui la RESTABILIREA ADEVĂRULUI?

Linişte … Este Democraţie şi respingem Antisemitismul, inventat şi vehiculat … DE CINE şi PENTRU CINE?

loading...

Acest articol a fost citit de:131811 ori

Comentarii

comentarii

4 comments

  • joe doe

    Antisemitismul si islamofobia sunt cuvinte inventate pentru a spurca,defaima pe cel care indrazneste sa arate cu degetul catre cei care comit crime impotriva omenirii…Prin aceste cuvinte, se construieste de fapt o realitate alternativa, mincinoasa care se suprapune peste cea adevarata si este trambitata de mass-media detinuta de jidani inspre folosul miscarii lor fasciste, numita sionism…

  • anonim

    Undeva prin 1951 o echipa de fosti spioni sovietici care a actionat inainte de 1945 a fost interogata si aranjata . Pe baza acestor declaratii, arhivate discret in arhive si furate dupa 1989, un ofiter de informatii a aflat adevarul de la 23 august 1944 si a continuat anchetele in secret dar si arhivari de probe timp de ani de zile. Dupa demisie si urmarit de securisti, reuseste sa ajunga la unul din soferii casei regale care doar se eliberase dupa 10 ani la Poarta Alba- GRU-ul dupa 1948 i-a aranjat pe majoritatea martorilor de la actul de la 23 august 1944 ….. ,,Majestatea Sa si-a trimis armata in Siberia. Era spion sovietic." Toti subiectii din anchetele desfasurate in secret au confirmat faptul ca regele Mihai era spion sovietic.

  • Pingback: INFORMATII BOMBA despre TRADATOR! Regele Mihai a fost SPION SOVIETIC! - Nationalisti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *