INFORMATII BOMBA despre TRADATOR! Regele Mihai a fost SPION SOVIETIC!

In 1951 o echipa de fosti spioni sovietici care a actionat inainte de 1945 a fost interogata si aranjata.

Pe baza acestor declaratii, arhivate discret in arhive si furate dupa 1989, un ofiter de informatii a aflat adevarul de la 23 august 1944 si a continuat anchetele in secret dar si arhivari de probe timp de ani de zile.

Dupa demisie si urmarit de securisti, reuseste sa ajunga la unul din soferii casei regale care doar se eliberase dupa 10 ani la Poarta Alba. Serviciile secrete rusesti dupa 1948 i-a aranjat pe majoritatea martorilor de la actul de la 23 august 1944.

„Majestatea Sa” si-a trimis armata in Siberia. Era spion sovietic. Toti subiectii din anchetele desfasurate in secret au confirmat faptul ca regele Mihai era spion sovietic.

CITESTE: Odihneste-te in pace, Maresale! ION ANTONESCU, ucis pe 1 iunie 1946, la Jilava, de evrei imbracati in uniforme de militieni!

loading...

Acest articol a fost citit de:19673 ori

Comentarii

comentarii

One comment

  • anonim

    E foarte dureros pentru mine ceea ce spun si sper sa intelegeti. Toata echipa asta de spioni sovietici a fost anchetata prin metode dure si anume metoda sticla cu vin in care ancheta propiu zisa incepe doar dupa ce subiectul consuma o sticla cu vin sau palinca ca doar atunci isi dadeau drumul la limba. Sefii Securitatii au fost socati sa afle ca metodele dure au fost aplicate pe spioni sovietici reutilizati in informatori si pentru asta au trecut la o sedinta in care au fost chemati toti sefii cei mari ai Securitatii in care,,se intra usor dar nu mai stiam daca mai ieseam viu"- inca nu am ajuns la ideile ,,national comunismului" promovate in media romaneasca care ascund de fapt spionajul real pe anii 50. ,,A fst atata tradare incat e mai bine sa nu se vorbeasca niciodata" si asta despre participantii de la ctul de la 23 august 1944. in mijlocul sedintei a fost salvat de un alt sef , roman, satul si el de tradarea generala din anii 40-50 pe care o cunostea la fel de bine. In urma acestei anchete, ofiterul rspectiv s-a schimbat cu 180 de grade si a inceput o serie de cercetari care au durat ani de zile pentru ca principalii martori erau la Poarta Alba si spionii sovietici care si astazi sunt la secret doar in presiuni isi mai deschideau gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *