IMAGINI REVOLTATOARE IN BUZAU: Cinci TIGANI sicaneaza in trafic o masina in care se afla un BEBELUS, dupa care COBOARA si ataca familia de romani!

ATENȚIE: Limbaj licențios. Imaginile următoare vă pot afecta emoțional

Un incident rutier revoltător și totodată periculos s-a petrecut pe DN22 Râmnicu Sărat – Brăila, la intrare în localitatea buzoiană Râmnicelu. Un autoturism marca Volkswagen Golf în care se afla o familie cu un copil mic a fost șicanat în trafic de o autoutilitară marca Mercedes Sprinter cu numărul de înmatriculare BZ 21 YCI, plina de tigani pusi pe scandal.

În cadrul imaginilor video se poate vedea cum la un moment dat, la intrare în Râmnicelu, șoferul dubei blochează autoturismul Volkswagen. Din autoutilitară coboară cinci bărbați, cel mai probabil de etnie tiganeasca, care amenință șoferul autoturismului, deschizându-i fără motiv ușa autoturismului.

Politia se face ca doarme pana la ora actuala. Etnicii tigani ar merita sa fie acuzati si de rasism, conform OUG 31/2002. ACESTA ESTE EVIDENT UN ATAC CU TENTA RASISTA.

Nu este prima data cand astfel de incidente rasiste, anti-romani, au loc, ele fiind la ordinea zilei in RROMania, presa „corecta politic” cat si Politia inchizand ochii si nefacand dosare penale pentru rasism – ambasadorilor bunului simt in lume – tiganii.

Loading...
loading...