CINE SUNT NEMURITORII? Arienii veniți din ceruri

Hindușii nu au o carte sfântă așa cum au creștinii Biblia sau evreii Tora. Hindușii au texte sacre care se numesc Vedas. Despre Vedas se spune că sunt cele mai vechi texte religioase din lume. Ele stau la originea Vedismului care este cea mai veche religie din lume, religia primordială.

Ideile exprimate în Vedas au fost transmise oral din generație în generație. Ca și vechime, textele sunt datate ca fiind scrise în anul 1600 î.e.n. Ele descriu formarea și evoluția spiritualității umane.

Vedismul s-a format ca urmare a unei invazii ariene. O civilizație misterioasă ale cărei origini este undeva în Univers. Această civilizație era formată din arieni care mai sunt numiți și dravidieni.

Hinduismul este religia fără întemeietor uman. Sunt adorați zeii care au venit din cosmos. Cel mai adorat fiind Brahma. Făcând o comparație, Zamolxis a avut același statut pentru daci. Ei se credeau nemuritori pentru că Zamolxis era nemuritor. Ce a fost cu adevărat Zamolxis? Mare preot, rege, sau un zeu venit de undeva din Univers?

Herodot scria în Istorii că Zamolxis era nemuritor și că a fost un discipol al lui Pitagora. O perioadă misterioasă din viața lui Zamolxe este dispariția sa timp de trei ani.

Herodot a descris această dispariție în tenebrele subpământene. Dacii l-au plâns și jelit timp de trei ani crezând că Zamolxis a murit. Brahma, Zamolxis, cine au fost cu adevărat? Au origini pământene sau nu?

În toate culturile lumii întâlnim zei nemuritor a căror sosire este de undeva din Univers. Aceștia au adus cu ei nu numai spiritualitatea, ci și cunoștințe legate de tehnologie, astrologie, fizică sau matematică.

Textele de pe tabletele sumeriene descriu sosirea zeilor venind de pe Nibiru, planeta vagabond a sistemului nostru solar. Până în anii 80, darwinismul a fost ca o carte de căpătâi a umanității.

Tot mai mulți oameni de știință contestă această teorie, susținând implicarea unor factori externi, nepământeni, în crearea omului. Cu toate că tăblițele sumeriene au fost considerate una din marile descoperiri ale omenirii, timp de 150 de ani au fost ignorate de oamenii de știință. Motivul ignorării este faptul că ele rescriu istoria. Ne întrebăm, cui îi este frică de adevăr, omului, oamenilor de știință sau poate Bisericii?

Sursa: Efemeride

loading...

Acest articol a fost citit de:19700 ori

One comment

  • Alex

    VEDELE erau VIZIUNI,sau VEDENII, iar cea mai importanta este RIG VEDA, adica REGELE CARE VEDE, sau REGELE VIZIONAR. Chiar in vede scrie ca arienii i au numit pe hindusi NEGRICIOSI SI HIZI { HID = urit }. iar cind i au batut si i au cucerit nu s au amestecat cu ei ci si au facut un oras linga orasul cucerit. Arienii au plecat din spatiul Carpato Danubian desi toata lumea incearca sa si i faca stramosii lor. Se vede cum s au imprasiat in lume dupa ceramica pe care o lucrau. Ei au inventat roata si au domesticit calul. Aceste 2 lucruri le au dat o putere asa de mare, tehnologie, la vremea aceea, ca au cucerit lumea. Arienii sint stramosii omului alb si plecind de la noi sau dus in toata Europa. Avind roata olarului, ceramica pe care o lucrau se poate urmarii cum s a raspindit in cercuri concentrice plecind de la noi. Toata Europa are aceasi radacina lingvistica exceptind Finlanda si Ungaria, ungurii si finlandezii venind mult mai tirzu in Europa. Nici nemtii nu gresesc cind zic ca se trag din Arieni, caci din ei ne tragem toti, adica tot omul alb. De ce nu avem nimic de la ei? Nici de la Arieni, nici de la Daci? Pentru ca transmiteu informatia pe cale orala si era sacru sa scri. Oricum, cind au ajuns in india si i au batut pe hindusi si cucerit, dupa o vreme au aflat si ei VEDELE, iar pentru ei nu era sacru sa scrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *