CADRELE MEDICALE – CRIMINALI CU ACTE IN REGULA! O batrana A MURIT dupa ce a asteptat mai multe ore pe holul Urgentei Spitalului Judetean

ACUZATIILE CETATENILOR SE TIN LANT LA ADRESA CADRELOR MEDICALE DIN SPITALELE DIN ROMANIA!

Bătrâna care a așteptat mai multe ore pe holul Urgenței Spitalului Județean Constanța, a încetat din viață noaptea trecută.

Anunțul a fost făcul pe Facebook chiar de fiica acesteia.

„Din păcate azi noapte la ora 1:30 mama mea a încetat din viață! Drum bun iubită Mamă! Sper să se facă dreptate!”, a fost mesajul publicat pe platforma de socializare de Luiza Rosentzweig, fiica bătrânei.

VEZI SI: SCANDAL MONSTRU LA SPITAL! ACUZATII GRAVE LA ADRESA MEDICILOR SI ASISTENTELOR DE LA UPU BUZAU

Vă reamintim că, după ce conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanţa a aflat povestea s-a autosesizat în urma materialului publicat de către un cotidian local.

Astfel, în urma discuţiilor dintre managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, la nivelul SCJU se va demara o anchetă pentru a se stabili dacă au existat abateri de la conduita profesională a personalului medical şi agenţilor de pază. Conducerea SCJU recomandă tuturor celor nemulţumiţi de activitatea medicală să sesizeze în scris aceste fapte.

VEZI SI: Din SPITALUL JUDETEAN BUZAU ori ajungi la MORGA …ori iesi mai bolnav si cu credite la banci facute de asistente si infirmiere pe numele tau!

Iată faptele relatate, luni seara, de fiica bătrânei, pe o rețea de socializare:

„Aș dori să vă împărtășesc modul în care se tratează bolnavii din Spitalul Județean Constanța. De la ora 1 dimineața și până la orele 19.39 ne aflam la URGENȚĂ!! Fără să rezolve situația AU UITAT SĂ FACĂ TOMOGRAF ȘI ASTFEL A TREBUIT SĂ MAI STĂM ÎNCĂ 6 ORE ÎN PLUS! AM SOLICITAT O SALVARE PENTRU TRANSFER LA SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE. RĂSPUNS – NU AVEM SALVĂRI – DAȚI-MI O SOLUȚIE!! CE SĂ FAC?! LA CINE SĂ APELEZ? SUNT ȘI EU OPERATĂ DE COLOANĂ!! share vĂ rog!! Aș dori să menționez că mama are vârsta de 87 ani și imobilizată, iar aceste ore le petrece pe o targă veche care nu face decât să-i accentueze durerile”.

VEZI SI: DEZVALUIRI SOCANTE ALE UNUI PARAMEDIC DE LA SMURD: La Spitalul Judetean de Urgenta VOR SA TE OMOARE. DACA SCAPI, PERSONALUL ITI CERE BANI!

Loading...
loading...

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.