VIDEO: RASCOALA PE STRAZI! Nationalistii au dat bataie imigrantilor. CULMEA, politistii au fost ATACATI tot imigrantii carora le luau apararea!

neonazis

Refugiaţii şi grupările nationaliste au dus o bătălie crâncenă pe străzile din estul Germaniei, arbitraţi de forţele de ordine, care -culmea- au încercat să-i apere pe imigranţi.

Însă, poliţia susţine că solicitanţii de azil au declanşat confruntarea, iar apoi au aruncat cu sticle şi diverse obiecte către forţele de ordine, chiar dacă acestea interveneau pentru a-i salva de mânia grupărilor extremiste. Concret, în jur de 100 de luptători neonazişti, deopotrivă bărbaţi şi femei, au atacat imigranţii în oraşul Bautzen, după ce solicitanţii de azil au început să le adreseze injurii şi cuvinte jignitoare.

Analiştii spun că acest incident are loc în contextul în care cancelarul german Angela Merkel îşi continuă lupta politică cu adversarii săi folosind argumentul „uşii deschise pentru imigranţi” din partea Germaniei.

VEZI SI: A INCEPUT TEROAREA! IMIGRANTI PRINSI LA FRONTIERA IN TIMIS!

loading...
 

Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

IN ATENTIA CITITORILOR: Comentatorii sunt raspunzatori in totalitate pentru continutul publicat. Rugam sa va exprimati civilizat si legal.

Informaţiile publicate de NATIONALISTI.RO pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Acest articol a fost citit de:31367 ori

Comentarii

comentarii

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *