Au concertat îmbrăcați în tricourile care au fost interzise de Institutul „Elie Wiesel”:

cedry2k

Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România (INSHR) Elie Wiesel a interzis vânzarea mai multor tricouri inscripționate cu chipurile  lui Mircea Vulcănescu, Radu Gyr şi Pr. Gheorghe Calciu.  Reprezentanții institutului i-au acuzat pe comercianți că promovează cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității.

Iar administratorii site-ului legendevii.ro s-au conformat. Drept dovadă stă mesajul postat pe site.

lv

În replică, Rapper-ul Cedry2k și Haarp Cord au concertat în data de 28 februarie, în club Control, îmbrăcați în tricourile care au fost interzise recent de Institutul „Elie Wiesel”, scrie activenews.ro.

Mai mult, Cedry2k a intepretat cântecul „Ridică-te Gheorghe, Ridică-te Ioane”, pe versurile poeziei omonime a poetului Radu Gyr.Rapper-ul Cedry2k a concertat îmbrăcat în tricoul interzis recent de Institutul „Elie Wiesel”. Sute de tineri au cântat melodii pe versuri de Radu Gyr.

loading...
 

Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

IN ATENTIA CITITORILOR: Comentatorii sunt raspunzatori in totalitate pentru continutul publicat. Rugam sa va exprimati civilizat si legal.

Informaţiile publicate de NATIONALISTI.RO pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Acest articol a fost citit de:4089 ori

Comentarii

comentarii

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *