Nationalistii francezi interzic meniurile speciale din scoli dedicate musulmanilor

halal

După ce Frontul Național a câștigat recent la alegerile municipale 11 posturi de primar și mai multe locuri în diverse consilii locale, acum naționaliști vor interzice în localitățile pe care le conduc servirea în școli a meniurilor speciale pentru musulmani, care nu conțin carne de porc.

Argumentul adus de naționaliști este structura seculară a Republicii Franceze.

Interdicția îi va afecta însă și pe elevii și studenții evrei, iudaismul interzidând deasemenea cosnumul cărnii de porc.

În Franţa musulmanii alcătuiesc peste 10 procente din totalul populaţiei, comunitatea islamică fiind formată din circa 6-7 milioane de persoane, majoritatea originare din Africa de Nord.

Pe de altă parte, în Franţa trăiesc în jur de 600.000 de evrei, aceştia alcătuind cea mai mare comunitate mozaică din toate statele europene. Sursa: FrontPress.ro

loading...
 

Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

IN ATENTIA CITITORILOR: Comentatorii sunt raspunzatori in totalitate pentru continutul publicat. Rugam sa va exprimati civilizat si legal.

Informaţiile publicate de NATIONALISTI.RO pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Acest articol a fost citit de:1171 ori

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *