Galerie VIDEO: Batai, furturi, crime si alte fapte antisociale cauzate de TIGANI

…tin sa cred tot mai mult ca violenta, hotia, talharia, crima s.a.m.d. stau in caracterul tiganilor.

Am zis sa impartasesc cu voi o galerie destul de mare de videoclipuri in care veti vedea caracterul tiganilor pe care mass-media din ziua de azi incearca sa-l camufleze, sa ne faca pe noi sa ne simtim vinovati pentru ca ii marginalizam pe motiv ca am fi „rasisti”. FALS! Nu suntem rasisti. Nu suntem antisociali, nu ne sta in caracter ca romani. Tiganii, in marea lor majoritate ignora regulile societatii. Adevaratul motiv pentru aceastra „discriminare” nevinovata consta in provebul „cine se aseamna se aduna”. Noi, romanii (cei netiganizati, non-manelisti) cu putina cultura nu ne putem identifica cu anumite etnii ce au un caracter murdar asa ca preferam sa stam in banca noastra si sa nu relationam cu persoane ce au ca preocupari lucruri mai mult sau mai putin ilegale sau ce promoveaza incultura precum manelele in mare parte din cazuri. (Manelele nu trebuiesc luate in ras, acest fenomen a dus si duce in continuare la distrugerea identitatii culturale romanesti si trebuiesc tratate cu cea mai mare atentie cand este vorba de difuzarea lor in public).

CITESTE SI:  Comunicatul de presa al tiganilor interlopi din cadrul DIPI – Ministerul Afacerilor Interne din Romania: Bulangiu’ ala de pe DeVeghePatriei, haoleu manca-l-ar patu’ Jilavei!

Statul, prin numeroasele sale programe de integrare sociala a tiganilor a dat de fiecare data gres, noi primim amenzi de la CNCD daca ii „neglijam” din cauza ca-s tigani, iar peste hotare compatriotii care muncesc onorabil isi primesc insulte de la presa cand ii fac hoti si cersetori.

Cei din clipurile de mai jos se fac VINOVATI de imaginea ROMANIEI in Europa.

Pe aceasta tema puteti sa citit articolul: Sa incercam sa explicam Europei ca ROMANII SUNT ROMANI, IAR TIGANII SUNT TIGANI

tigan-cutit

Sursa: Nationalisti.ro

Loading...

Te consideri patriot si doresti sa ajuti acest site nationalist? O poti face prin PayPal: 

 

sau ne poti contacta pe adresa de e-mail: webmaster [@] nationalisti.ro pentru a beneficia de adresa contului nostru bancar. Iti multumim!


 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Da-ne un Like! Ti-a placut articolul? Inchide aici ↗↗↗