Nationalisti.ro

HAOS IN GIURGIU! Casele improvizate ale unor TIGANI nomazi, INCENDIATE de localnici furioşi ! (si nu-i bine?)

Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările

Sătui de comportamentul rromilor nomazi, localnicii din Bolintin Vale au decis să-şi facă singuri dreptate. Sub pretextul că aceştia din urmă nu muncesc, fură şi stau fără forme legale în oraşul giurgiuvean, persoane necunoscute au incendiat trei locuinţe improvizate.
Pompierii de la ISU Giurgiu au reuşit să stingă focul după câteva ore, salvând doi copii care riscau să moară asfixiaţi.

Violenţe la Bolintin Vale între rromii stabiliţi în oraşul giurgiuvean cu forme legale şi cei nomazi. Patru locuinţe improvizate au fost incendiate marţi noapte de persoane încă neidentificate iar o bătrână şi un copil au ajuns la spital. În zonă au fos mobilizaţi mai mulţi poliţişti şi jandarmi pentru calmarea spiritelor.

 

Marţi seară, în jurul orei 22.30, a fost anunţat un prim incendiu la marginea oraşului Bolintin Vale, aproximativ o jumătate mai târziu fiind înregistrat un alt incendiu, de această dată la o distanţă de câteva sute de metri de primul. Nu au fost înregistrate victime în urma incendiilor ci doar un atac de panică al unui copil.

 

Mai multe persoane sunt în acest moment audiate la sediul poliţiei din Bolintin Vale.

Tu ce părere ai? Lasă un comentariu mai jos!

Administratia site-ului respecta dreptul la libera exprimare insa nu isi asuma responsabilitatea pentru mesajele vizitatorilor/utilizatorilor.

TE ASTEPTAM si pe FORUMUL ROMANILOR sa-ti exprimi parerile: www.forum.nationalisti.ro

Naţionaliştii condamnă provocările maghiare şi diversiunea politicienilor de la Bucureşti
AVEM DOVADA! Torţionarul Vişinescu SE ASCUNDE LA BUZĂU [VIDEO]

Comentarii

comentarii

Lasa comentariu


sase × = 18